Nieuwsflash QIT !

Nieuwsflash QIT !

Het afgelopen jaar heeft QIT (Quality In Treatment) haar digitaal kompas sterk uitgebreid:

Voor het monitoren-op-maat werden applicaties ontworpen voor specifieke doelgroepen en klinische settings: voor kinderen & jongeren, voor relatie- & gezinstherapie, voor groepsprogramma's, voor meer chronische problematiek,... Ook is een Engelstalige applicatie beschikbaar.

De bibliotheek van vragenlijsten werd uitgebreid tot meer dan 100 vragenlijsten voor intake- en procesdiagnostiek.
Naast meer generieke metingen (naar o.a. hoop, tevredenheid, veerkracht) , zijn vragenlijsten beschikbaar voor specifieke problematieken (depressie, angst, burn-out, trauma), persoonlijkheidspathologie, coping-stijlen,...

Een online zelfhulptool werd ontwikkeld die zorgvragers zelfstandig kunnen doorlopen, ter voorbereiding of aanvulling van een therapeutisch traject. ‘PARENTS ONLINE' helpt ouders om betere emotiecoaches van hun kinderen te worden.
Met steun van het Vlaams Agentschap voor Innovatie & Ondernemen zal het aanbod online zelfhulptools in de toekomst verder worden uitgebreid, om een meer gedifferentieerd en flexibel hulpaanbod mogelijk te maken.

Een cliëntenportaal werd ontworpen dat een veilige registratie van persoons- en zorggegevens mogelijk maakt en op eenvoudige manier toelaat om notities, documenten en verslagen te beheren.

Vraag een gratis proefaccount aan via deze link en probeer QIT online 3 maanden gratis.

Meer info ? Contacteer ons via info@qitonline.be

Wens je op de hoogte te blijven van onze nieuwste ontwikkelingen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via deze link.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PDF Nieuwsflash QIT online mei 2018

Geschreven op 21/05/2018

Naar het nieuwsoverzicht