Klanten en partners

QIT online partners

         

QIT online klanten

Centra voor geestelijke gezondheidszorg : CAW De Kempen, CGG Andante, CGG De Pont, CGG Deinze, CGG Eclips, CGG Kempen

Groepspraktijken : Naiade, The Human Link, De Kiezel, Conciente, Waterwilg, ...

Psychiatrische ziekenhuizen : PC Sint Camillus Gent, UPC Kortenberg, OPZ Geel, ...

Opleidingscentra : KULeuven, Focus on emotion, ...

Verenigingen : NVAGT, VVCEPC, VVKP, ...

Vrijgevestigde therapeuten in Nederland

Zelfstandige therapeuten in Vlaanderen

Enkele reacties van QIT online klanten:

"... gemakkelijk doorsturen van de verschillende soorten vragenlijsten en overzichtelijke feedback. QIT online helpt mij om de vinger aan de pols te houden met betrekking tot verschillende aspecten van de werkrelatie en ook de symptomen van de cliënt. Meerwaarde voor de therapie !" E.G.

"Mijn ervaringen zijn erg positief : ik vind het een gebruiksgemakkelijk systeem, dat eigenlijk weinig extra tijd vraagt. Daarnaast ervaar ik het gewoon als erg fijn om feedback te krijgen omtrent de sessies en te kunnen lezen hoe de cliënt dit ervaren heeft en wat er ‘is blijven hangen'. Ik heb de indruk dat het me ook helpt iets doelgerichter te werken en hier goed over af te stemmen met de cliënt. Daarnaast merk ik dat cliënten zelf meer reflecteren over hun proces en er zelf gerichter mee omgaan, meer verantwoordelijkheid voor opnemen." L.B. 

"Het is een overzichtelijke en eenvoudige werktool die op een professionele manier de werkalliantie en het therapieproces helpt te bewaken. Het helpt om zowel de therapeut en de cliënt stil te laten staan bij de ervaring van de sessie en waar nodig bij te sturen. Het helpt ook om dingen bespreekbaar te maken die in de sessie zelf moeilijker zouden zijn voor de cliënt." E.L.

"Misschien ook goed om nog even terug te geven hoe blij ik ben met QIT-online. Het is zo helpend voor de therapeutische relatie en het proces van de cliënt. Ik zou niet meer zonder willen!" K.B.

Wil je QIT online gratis en vrijblijvend  gedurende 3 maanden uitproberen ? Maak dan gebruik van het starterspakket of contacteer ons voor meer informatie.