Kant-en klaar & aanpasbaar

Kant-en-klaar

QIT online voorziet diverse kant-en-klaar applicaties voor welbepaalde klinische settings en doelgroepen. Deze applicaties bestaan uit sequenties van proces- en effectmetingen waarbij klinische relevantie, gebruiksvriendelijkheid en wetenschappelijkheid nauwkeurig uitgebalanceerd zijn. Ze zijn het voorlopig resultaat van jarenlang onderzoek en voortdurende uitwisseling met de belangrijkste betrokkenen (cliënten en hulpverleners) in de klinische praktijk.

De applicaties hebben een zelfde generieke opbouw: ze verzamelen feedback over de gemeenschappelijk werkzame factoren in therapie en ze combineren kwantitatieve en kwalitatieve metingen. Inhoud, vormgeving en functionaliteit van deze applicaties zijn aangepast in functie van de specifieke doelgroep en klinische setting.

 

Aanpasbaar : Tool-op-maat

QIT online beschikt over de nodige functionaliteit om de online tool aan te passen in functie van de mogelijkheden of moeilijkheden van de cliënt en de specifieke klinische context. Aanpassingen kunnen manueel gebeuren door de betrokken hulpverlener, door vragenlijsten weg te laten of toe te voegen en door de afnamefrequentie te variëren.


Daarnaast is het mogelijk om een applicatie-op-maat te laten ontwikkelen, waarbij de keuze van de vragenlijsten en de afnamesequentie, in overleg met de betrokken hulpverleners, worden geprogrammeerd. Voor meer informatie: info@qitonline.be

 

Bibliotheek vragenlijsten 

QIT online beschikt over een uitgebreide bibliotheek van vragenlijsten. Het volledig aanbod is beschikbaar voor hulpverleners via het ‘à la carte koffertje' dat in elk cliënttraject automatisch verschijnt.

Ook bestaat de mogelijkheid om vragenlijsten toe te voegen aan de online bibliotheek: QIT online heeft een samenwerkingsovereenkomst met testuitgeverij Pearson en Hogrefe. Op vraag kunnen vragenlijsten uit het aanbod van beide uitgeverijen worden toegevoegd. Tevens kan men (eigen) vragenlijsten laten ontwikkelen.
Contacteer ons voor meer informatie: info@qitonline.be

NIEUW in ons aanbod: TUM (Tool voor Uitkomstenmeting)